Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

tiistaina, helmikuuta 21, 2006

Viisi outoutta

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Jaa minulla kummallisia tapoja... Ehei. Täytyy oikein miettiä että keksii... Tai ehkä se miettiminen onkin siinä, että miten rajaa ne omituisuudet vain viiteen.

1. Rakkoni toiminta on suoraan verrannollinen ulko-oven aukeamiseen. Käyn vessassa aina kun lähden ulos ulko-ovesta, on edellisestä käynnistä sitten vartti tai kuusi tuntia, ja kun tulen kotiin, on aivan pakko päästä HETI vessaan.

2. Syön Daimsuklaasta suklaan päältä ja yritän säästää toffeen ehjänä. Koko makunautinto on pilalla, jos se on kolhiintunut, ja toffee on valmiiksi lohkeillut suklaan sisällä. Sama juttu Kingis-jäätelössä. Ensin suklaakuori, sitten vaniliajäätelö ja lopuksi suklaasydän.

3. Porkkanaraaste maistuu aivan ihanalta puolukkahillon kanssa, eikä tämä ole mikään raskausajan oikku, vaan ihan lapsesta asti miellyttänyt maku. Kannattaa kokeilla.

4. Katin vastakohtana kastelen kukat vasta kun kuka tahansa tajuaa kukkaa vilkaistessaan ettei se ole saanut vettä moneen aikaan. Joskus katselen kukkia että koskas ne on viimeksi saanut vettä, mutta vaikka en muistaisi niin kauas menneeseen, en tartu kastelukannuun, ennen kun joku kukista on ihan nuupallaan. Sitten kyllä kastelen ne kaikki. Ilmankos minulla menestyy vain kaktukset sun muut semmoiset...

5. Aloitan mielelläni käsitöitä, minulla on niitä korissa monen monituista. Mutta teenkö niitä valmiiksi? Eeeen. Veetin nuttukin tuli ennen laitokselle lähtöä yhtä hihaa vaille valmiiksi ja sitä hihaa edelleen on vailla...

Ketä sitten haastaisin? Ööh. Pidätän itselläni oikeuden haastaa tulevaisuudessa viisi ihmistä, jos keksin ketä haastaisin :)

1 Comments:

  • At 21/5/07 22:39, Anonymous Anonyymi said…

    Ha-haa! Saat uusia vierailijoita minunkin kauttania!


    Kati

     

Lähetä kommentti

<< Home