Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

keskiviikkona, maaliskuuta 01, 2006

Opinnäytetyöstä

Tuo opinnäytetyö on roikkunut ja riippunut taas paikallaan kohta kuukauden päivät. Nolottaa... Teen hankkeistetuna opinnäytetyöni Nuorten Kotkain Keskusliitolle vertaisohjaajien koulutuspaketin. Tämän vuoden aikana pitäisi valmistua kuusi viikonloppukoulutusta kattava koulutusmateriaali, ei siis mikää ihan pienen pieni työ. Mutta olen todella innoissani aiheesta ja erilaiset ideat vilistävät päässäni. Mutta se toteutus, se junnaa. Jotain pitää saada myös paperille.

Tänään otin sitten itseäni niskasta kiinni. Ensin päätin, että vihdoin teen loppuun sen tutkimussuunnitelman ja lähetän sen tarkasteltavaksi NKK:n Soilille. Sen tein. Kone vain ilmoitti, että Soili on talvilomalla, joten palautetta pitää odottaa ensiviikkoon. Mutta tästä innon päälle saaneena tein vielä piirijärjestöille lähetetttävään kyselyyni saatekirjeeen. Sekin on nyt arviointivaiheessa, mutta laitan sen Soilille vasta kun hän on katsonut tutkimussuunnitelman läpi. Ja sitten, kaiken kukkuraksi, tein vielä peräti ensimmäisen kysymyksen siihen kyselyyn, johon tuo saate tulee :) Se tuli siinä samalla kun opettelin käyttämään tuon Open Officen lomakkeenluontia. Siinä vasta kätevä ohjelma, jahka sitä oppisi kunnolla käyttämään. Ehkä vielä opinkin.

Nyt alkaakin sitten päivän tehokkain työaika olla ohi, koska Veeti pitää hakea pian sisälle. Sitä ennen voisi tietenkin laittaa jotain suuhunsa, että jaksaa taas toista syötellä. Päiväuniaika on kuitenkin sitä opinnäytetyön kannalta parasta työaikaa, saa rauhassa keskittyä kirjoittamiseen, eikä ole ketään jakamassa huomiota. Nyt voin hyvällä omatunnolla leikkiä lohikäärmeellä koko illan :) Tekisi mieli oikein taputtaa itseään olalle, että: "Hyvä Outi!"

Kuva: http://www.nuoretkotkat.fi