Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Mikä suvaitsevaisuus?


Sillanpää tuli ulos kaapista viime viikolla. Ja niin kun ystäväni Eeva sanoi, olihan se kaapin ovi ollut jo vuosikaudet auki. Mutta mitä, mitä, mitä? Vaikka periaatteessa hänen homoutensa olikin tiedossa, niin silti tällä tunnustuksella on näinkin suuri vaikutus. Iltalehti kirjoitti tänään nettisivuillaan, että fanit olivat keikalla varautuneita ja hämmentyneitä. Myös Iltasanomat kirjoittaa, että Sillanpäällä oli ensimmäisellä keikka homouden tunnustamisen jälkeen. Mikä ihmeen uutinen se muka on? Ikävää, että tämä on näin iso asia nyky-yhteiskunnassa. Vaikka ehkä Sillanpää on nyt osaltaan murtamassa ennakkoluulojaan, onhan hän kuitenkin se mummujen suosikkipoika, toivottavasti edelleenkin. Ja tosiasiahan on, että Sillanpää laulaa kaapista tultuaan aivan yhtä hyvin kuin ennen sitäkin. Toivottavasti kohu laantuu ja laulaja saa rauhan, nyt ehkä itse tunnustuksestaan helpottuneena. Eipä tarvi ainakaan enää salailla.

Kuva: http://www.ndrtv.de/grandprix/...04/int_finnland_sillanpaa.html

1 Comments:

  • At 21/5/07 22:35, Anonymous Anonyymi said…

    Jari Sillanpäästä tuli nyt Suomen Elton John. Musiikista ihmiset pitävät edelleen, mutta eivät oikein tiedä, miten suhtautua tämän seksuaaliseen suuntautumiseen. Voi härsilääri! Kuka miettii vaikkapa Katri-Helenaa lavalla katsoessaan tämän miesasioita. Eihän kenenkään heteronkaan seksiasioita tai ylipäätään seksuaalista suuntautumista mietitä keikalla, miksi sitten homo- tai biseksuaalin?

    Enpä tiedä, olisiko Elton Johnia aateloitu ilman hänen homouttaan. Vai oliko tämä Britannian monarkkien mielestä hieno tapa osoittaa olevansa suvaitsevaisia kun aateloivat julki-homon. Miksei koskaan puhuta julki-heteroista? Miksi toisenlaisen seksuaalisen suuntautumisen ilmoittaminen on uutinen? Kuitenkin ihmisistä vain 5-10 % on täysin heteroseksuaaleja. Mutta saman verran on täysin homoseksuaaleja. Ja loput ovat jotain siltä väliltä.


    Kati

     

Lähetä kommentti

<< Home