Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

torstaina, toukokuuta 04, 2006

Kysy mitä tahansa!

HAASTE: Kysy minulta kuusi kysymystä. Ei seitsemän tai viisi, vaan kuusi. Sillä ei ole väliä, kuinka turhia tai omituisia kysymykset ovat - kysy ne joka tapauksessa. Liitä tämä sen jälkeen omaan päiväkirjaasi ja katso, mitä sinulta kysytään.

Minä otin haasteen vastan Katilta, joka taas sai sen Sakelta. Ja homma jatkuu...

Jaa että mitä kysyä? No se on sinun ongelmasi.

4 Comments:

  • At 9/5/06 15:13, Anonymous Anonyymi said…

    Hei taas, postasin tonne alemmas yhden kommentin kun en tajunnu mitään ;D

    Kysymyksiä:

    1. Jos maailman kaikista meristä ottais kaiken ei kasviksi luokiteltavan elämän pois, kuinka paljon veden pinta laskisi?

    2. Jos hullulla on halvat huvit, ja pähkähulluilla ilmaiset, niin mikä sinä olet, jos saat palkkaa huvistasi?

    3. Kun asut kerrostalossa ja olet aamulla ensimmäinen hereillä koko talossa ja alat laskea vettä, miksi kuuman veden saaminen kestää kauemmin kuin kylmän?

    4. Kuinka tyhmä voi olla?

    5. Jos olet menossa pelaamaan jalkapalloa, ja sinulle tarjotaan kyytiä ennen kuin ehdit sellaista edes pyytää, niin halutaanko sinut mukaan vai ei?

    6. Jos on punavihervärisokea, niin minkä värisenä tämä henkilö näkee punaisen ja vihreän? Ja mistä tämä henkiklö tietää mikä väri se oikeastaan on?

    Toivottavasti tässä riittää puuhaa hetkeksi ;)

     
  • At 10/5/06 10:31, Anonymous Anonyymi said…

    Pidin varsinkin vikasta vastauksesta :D

     
  • At 21/5/07 22:26, Blogger Hullunrohkea opiskelija said…

    1. Väitteesi ei pidä paikkaansa. Markolla, siis miehelläni, on kaksi kummityttöä, mutta minulla vain yksi ainokainen kummipoika. Ja Veetillä on kaksi kummitätiä ja yksi -setä. Mutta jotain sanoakseni, naiset ovat yleensä hyvin sosiaalisia eläimiä, ja kun lapsista tulee puhe, ne ovat heti että' "hellantuuteli". miehet harvemmin ovat. Siitä siis jollekin voi tulla mielleyhtymä, että miehet eivät muka pitäisi lapsista tai osaisi olla niiden kanssa, vaikka totuus on, että he eivät vaan ole niin söpöttäviä, vaan ihan tavallisen realistisia, ja osaavat käyttäytyä lasten kanssa niin kuin minkä tahansa muun ihmiselävän kanssa. Siispä luulen, että tämä ilmiö johtuu väärinymmärryksestä.

    2. 23 on paljon kun sen itse täyttää, mutta se on ohimenevä ilmiö. Kaikkeen tottuu, mutta ei se silti ala vähältä tuntua. Mutta kun taas joku muu täyttää 23 niin eihän se ole juuri mitään, enemmänkin vähän.

    3. Meillä on tosi kiva makuuhuone, mutta kyllä siellä kuitenkin taitaa voiton viedä se sänky. On se sen verran tarpeellinen kapistus. Ja mukavakin vielä.

    4. Minun naiseuteni on ollut hukassa, ja se on tuntunut pahalta, vähän itkuttanutkin. Mutta nyt kun naiseuteni alkaa kurkkia taas piilostaan lehmätunteen, pullataikinahaman ja joka sekunnin täyttävän äitiyden takaa, se on erittäin tervetullut. Naiseus merkitsee minulle yllättävän paljon, mutta en ole sitä aikaisemmin huomannut.

    5. Nyt kun kevät koittaa, on tuo krookus tuolla kukkamaassa varmaan kaunein kukka maailmassa. Mutta se on ohimenevää, sillä talven jäljiltä vaan ensimmäinen kukka on jotain korvaamatonta. Ehkä kuitenkin vastaan sinivuokko, sillä se on todella kaunis, herkkä ja hentoinen, ja se kertoo kevään todella tulleen.

    6. Ei, minulla ei todellakaan ole tarpeeksi aikaa tehdä KAIKKEA sitä mitä haluan, mutta en ole siitä suruissani. Toiset halut ovat sellaisia, että ei sen väliä vaikkei niitä joutaisikaan tekemään. Mutta pieniä halujani ehdin toteuttaa. Suuret halut pitää ensin punnita ja puntaroida, ja sen jälkeen sovittaa. Mutta se riittää minulle.

     
  • At 21/5/07 22:27, Blogger Hullunrohkea opiskelija said…

    Kauanko sinä Suvi näitä oikein kehittelit, vastauksia ainakin pitää ihan miettiä.

    1. Jaah... Valaat varmaan nostavat paljon enemmän veden pintaa kuin tasakuravut. Toisaalta parvissa elävät sardiinit nostavat pintaa yhteisvoimin. Nyt minun täytyy sanoa ihan rehellisesti ja suoraan, että minä en tiedä, mutta todennäköisesti aika paljon.

    2. Minä vai? Minä olen äiti. Ja voihan sitä äitiyspäivärahaakin palkaksi sanoa. Mutta jos puhut yleisellä tavalla niin eikös hullun vastakohta ole hiksu. Ja hiksujahan äidit on, koska äiti on aina oikeassa, ja äiti tietää kaiken, ja jos ei äiti tiedä niin se tieto on turha.

    3. Lämmin vesi kehittyy lämminvesivaraajassa, lijastossa kulkeva vesi taas on kylmää. Putkeen yöksi jäävä vesi viilenee yön aikana, ja kylmä lämpenee. Siispä kaikki vesi on saman lämpöistä kun se eka ihminen alkaa valuttaa. Mutta koska linjastossa on kylmää vettä valmiina, mutta lämmin pitää "noutaa" varaajasta, kylmä ehtii luoksesi ylös nopeammin kun lämmin. Lämpimällä vedellä on pitempi matka :)

    4. Tyhmyydellä ei ole rajaa, usko pois. Jos olet tavannut oikein tyhmän ihmisen, niin kuin varmasti joskus olet, niin aivan varmasti jostain löytyy joku vielä tyhmempi. Ja jos ei löydy, niin se tyhmempi on jo kuollut tai ei ole vielä syntynyt.

    5. Jos et ole kyytiä edes ehtinyt pyytää, on lähtökohta se, että sinut halutaan paikalle niin kovasti, että kyytiä tarjoamalla varmistetaan tulosi.

    6. Puna-vihervärisokealla on yksi väri jota meillä muilla ei ole, sen nimi on punaviher, ja se sisältää meidän kaikki punaiset ja vihreät. Ja koska hän näkee punaisen ja vihreän saman värisenä, hän ei näe niitä terkkarin älyttömän helppoja pistetehtäviä, joissa ihan selvästi on numero 9. Se ihminen tietää, että kyseessä on joko punainen tai vihreä, koska sille on äiti hokenut sellaisen punaviher-värisen tavaran kohdalla vuorotellen, että punainen, vihreä.

     

Lähetä kommentti

<< Home