Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

Piru merrassa

Oi voi sentään. Eipä näytä vaalitulos nyt hyvältä yhtään. Niin vain kävi, että kansa uskoi, kun porvari lupasi kuun taivaalta. Ilmoitusluontoinen asia, sitä ei sieltä alas saa. Kuin myöskään veroja alentamalla ei paranneta palveluja. Niin makaa kuin petaa, neljän vuoden päästä voi olla toinen ääni kellossa. Kuten viimeksi, SDP kelpaa korjaamaan porvarihallituksen tyhmyydet, mutta kun ylös on taas päästy, kaikki unohtuu. Niin on lyhyt ihmisen muisti.

Surkiata, surkiata. Kyllä nyt on pyrstö alhaalla ja mieli maassa. Tämän vaalin tuloksia katsellaan sitten seuraavat naljä vuotta, paluuta ei enää ole.



Kaikesta huolimatta sydämelliset onnittelut Satakunnasta läpimeinneille Krista Kiurulle, Reijo Kalliolle ja Antti Vuolanteelle, sekä loistavasti menestyneelle, varalle nousseelle Heli Eskaselle! Tehkää hyvää työtä niiden asioiden eteen, jotka Sosialidemokraateille ovat tärkeät.

Hyvän työn tekivät myös kaikki muut SDP:n Satakunnan ehdokkaat tukijoukkoineen. Satakunnanssa olimme kuitenkin voittajia. Nyt suuntaamme katseen kunnallisvaaleihin ja otamme sieltä ensi vuonna rökälevoiton!

Tunnisteet: