Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

keskiviikkona, helmikuuta 28, 2007

Kuuluu, kuuluu

Heipä hei rakkaat lukijat. Eipä ole ollut paljon aikoihin mitä lukea. On ollut niin kiire, että en ole ehtinyt kirjoitella. Aina välillä vain ajatellut, että tuonkin voisi blogiin jossain vaiheessa laittaa.

Viime viikolla minulla soi puhelu. Soi se muutenkin, mutta tämä oli aivan erityinen puhelu. Soitteli sieltä eräs nainen, joka paikassa X on toiminnanjohtajana. En kerro sen tarkemmin, kun ei ole varmaa tietoa tämä mitä nyt kirjoitan. Tai siis varmasti näin tapahtui, mutta kumminkin. Soitti siis tämä rouva ja kyseli, koska valmistun. Olisi tyrkyllä äitiyslomasijaisuus kesällä. Kysyi kiinnostaako. No totta kai kiinnostaa. Miksei työ kiinnostaisi. Nyt kun hän sai suostumukseni, hän esittää minua ko. sijaisuuteen ja soittelee sitten uudelleen. Aika jänskää... :)

Minä siis valmistun kesällä. Kesäkuun 15. päivä, jos vaan ei tule mitään mutkia matkaan. Opinnäytetyön esitän 29.3. klo 8.30, niin sovittiin Virtsikan kanssa tuossa joku aika sitten. Nyt tarvisi vaan saada tuo teksti valmiiksi... Eilen tein kovasti ja viikonloppuna laitan sen sitten sisältötarkistukseen ja jostain pitäisi löytää vielä halukas oikolukija. Onko vapaaehtoisia? Palkaksi työstä pullakahvit. Työ alkaa viikonloppuna ja työskentelyaikaa max. viikko. Työn laajuus max. 50 sivua.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home