Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

tiistaina, toukokuuta 16, 2006

Kevään varjopuolet :(

Ihanaa kun on kevät, mutta kuka kumma keksi siitepölyallergian? Ja kun se kerta on pitänyt keksiä, niin miksi ihmeessä ei samaan syssyyn ole voitu keksiä kunnollisia allergialääkkeitä imettäville äideille?

Nyt vihdoin mulla on kokeilussa lääke, jota voi lääkärin ohjeen mukaan käyttää, ainut reseptivapaa sellainen muuten laatuaan. Tähän asti oon kittuuttanut kosteuttavilla silmätipoilla ja nenäsumutteilla. Eilen vihdoin soitin terveyskeskukseen ja sanoin, että ei tule mitään. Tänään sain ohjeen noihin Lomudaleihin nenään ja silmiin. Ja jos ei auta viikossa, niin päivystyksenä lääkärille. Niin sanoivat he siellä.

Tänään oli aamun/päivän paljon parempi olo, mutta nyt on taas niin tukkoinen töhkäolo, että ei mitään rajaa. En ole limainen, vaan turvoksissa. Nenä ja kurkku paksuja turpaita, voitte uskoa ettei ole kivaa. Silmät kirveltää, pää särkee ja kaiken kruunaa ihottuma, johon en sitten vieläkään saanut mitään kortisonia kummempaa apua. Näitä imetyksen varjopuolia kun ei voi lääkitä itseään. Mutta kyllä minä kestän, olen reipas tyttö. (hah Eeva, voipa käyttää aikuisesta!!)

1 Comments:

  • At 21/5/07 22:21, Anonymous Anonyymi said…

    Kuulostaa tutulta. Tänään sain täydestä lääkearsenaalistani huolimatta silmän auki vasta varttitunnin taistelun jälkeen. Toinen aukesi heti, mutta toinen vaati pesua, hellää hierontaa, kyynelkanavan lypsämistä, pesua, hierontaa.... Oi-voi.


    Kati

     

Lähetä kommentti

<< Home