Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

Kuukauden vanha


Käsky kävi, nyt kun blogi on kuukauden vanha, tai siis kävijälaskuri, pitää minun tekemän kävijäanalyysi :) Siispä niin:

Kävijöitä sivullani kuluneen kuukauden aikana on ollut 163. Ja kuten kuvasta näkyy, loppupätkä on ollut vähän pyllymäkeä. Mutta ihmekös tuo, kuka viitsii käydä alvariinsa katsomassa sivuja, joille ei ilmesty uutta tekstiä. Seuraavan kuukauden tavoite, kirjoitan hiukan tiuhemmin, ihan vaikka vain Katin ja Sarin takia, jotka tunnollisesti käyvät lähes päivittäin, joskus useammankin kerran päivässä, tarkistamassa tilanteen. Ilman teitä kävijämäärä putoaisi alle puoleen.

Suuri osa muista kävijöistä saapuu sivulle Katin kautta, yleensä hyvin pikaiselle visiitille. Sakari jopa kerran on kommentoinut jotain, tervetuloa uudestaan :) Tokihan sitten on muitakin tarkoituksella käyviä ystäviäni, kavereitani. Muumaalaista sävyä tuo Suvi, Ruotsin lippu näkyy aina joskus. Ja kunhan vain ilmoitan mesessä, että on uusia kuvia Veetistä, niin ilmestyy ainakin Eeva, välillä Marikin.

Kerran on minut googlattukin, haettu Outi+Rauma. Enpä tainnut olla se mitä haettiin... Mutta koittakaapa vaan googlata minua vaikka sukunimellä, ekaksi tulee Kati ja heti toisena minä. Kaiken maailman Honkarakenteet ja Lapin yliopistot tulee pitkällä perässä!

1 Comments:

  • At 21/5/07 22:34, Anonymous Anonyymi said…

    Ollaan me aika likkoja vaan. Kiilattiin kaikkien muiden sukulaisten eteen näin pienellä asialla.

    Minä harkitsen, josko perustaisimme koululle oman blogin. Sitä olisi helpompi ylläpitää kuin sivustoa. Jokainen saisi kirjoitella tekstejä tai piirtää tai kuvata ja nämä sitten siirrettäisiin opettajavetoisesti koulun blogille. Ei minusta ihan syntyessään kuollut idea.

    Kati

     

Lähetä kommentti

<< Home