Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Veeti 6kk

Kävästiinpä taas neuvolatätiä moikkaamassa, ja tälläistä kirjoitti hän Veetin neuvolakorttiin:

Paino: 7810g
Pituus: 69 cm
Pipo: 45,5cm

Hyvin kasvaa. Kiinteitä ruokia saa kaksi kertaa päivässä, muuten rintamaitoa. Touhukas poika. Viihtyy lattialla lelujen kanssa. Juttelee kovasti. Näkö ja kuulo normaalit.

Seuraavaksi onkin sitten elokuun alussa lääkärineuvola ja hammaslääkäri. Ans kattoa saadaanko yhtään hammasta siihen mennessä aikaseksi :)

Ihan kivasti kuulemma poika on kehittynyt, ja tiesinhän minä sen itsekin. Kehui että selkä on suoristunut istuma-asentoon, mutta kun vielä ei ole suojaamisheijasteita kaatuessa, niin ei siksi ihan vielä opikaan istumaan.

Huomenna lähdemme serkun ylioppilasjuhliin tuonne kaaaaauas pois, ja neuvolatäti sanoi, että ihan ilman miettimistä jättää vaan d-vitamiinit kotiin. Ei noin lyhyt aika mitään tee. Niin kyllä itsekin ajattelin, mutta varmistinpa kumminkin.

Minä sain kehut imetyksestäni :) ja yhteistuumin todettiin, että lomareissun jälkeen alkaisi olla aamupuuron aika. Neuvolatätin kanssa se niin pohdittiin, että kukapa sitä jaksaa puolikuudelta puuroa alkaa keittää, mutta kun Veeti herää aamuhörpyn jälkeisiltä torkuiltaan kahdeksan-yhdeksän välillä, niin siinä kohtaa voisi olla puuroaika. Sitä sitten aletaan koittaa ensi viikolla.