Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

torstaina, heinäkuuta 06, 2006

Dementiahiihtoa ja appelsiini-ihoa


"Hus pois raskauskilot"-projektini etenee. Tänään huomasin, että minullahan ei ole enää juurikaan appelsiini-ihoa. Hii-hip :D Vyötärönympärykseni on pienentynyt pääsiäisestä 11cm ja painoakin on pudonnut 8kg. Huominen mittausaamu kertoo totuuden tästä viikosta, mutta epäilen, että suuria muutoksia ei ole tapahtunut.

Vielä on matkaa tavoiteeseen, mutta hei, minä näytän jo aikast hyvältä :D Hyvä minä, hyvä minä!

Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni sauvakävelyä, eli tuota paljon irvittyä dementiahiihtoa. Se tuntui yllättävän hyvältä ja erityisesti tehokkaalta. Sitä voisi tehdä toistekin. Tein suurin piirtein puolentunnin lenkin, ja ihan kyllä kunnolla hengästyin ja hiki nousi pintaan, vaikka olinkin lenkillä vasta Veetin mentyä nukkumaan, joten päivälämpötilalla ei ollut osuutta hikoiluun.

Olen myös ostanut sarjakortin Kuntotaitoon, käyn kuntosalilla kerran tai kaksi viikossa. Olen saanut kasvatettua vastuksia ja lisättyä toistoja jo sellaisiksi, että sillä on oikeasti jotain merkitystä. Ja salilla käynnin jälkeen on tosi hyvä olo. Se lähteminen vaan on aina oma juttunsa, kun eihän sinne nyt Veetin kanssa oikein pääse menemään. Onneksi mies on kultainen, ja päästää minut sitten iltasella kun tulee töistä.

Hiukan vielä mainostan: painoni pudotuksessa minut on alkuun auttanut Kiloklubi. Sen kanssa olen päässyt hyvään alkuun, ja nyt alan uskoa, että voisin selvitä jatkosta ihan itsekseni. Mutta todellakin tuo oli alkumetreillä todella hyvä apu tälläiselle saamattomalle, itsekurittomalle ja terveellisistä elämäntavoista tietämättömälle. Ja nyt on hyvä ja itseensä tyytyväinen mieli!

Kuva: http://www.tuuli.net/kunto-ohjelmat/kuvat/sauvak%E4vely4.jpg

Tunnisteet:

3 Comments:

  • At 10/7/06 11:08, Blogger eeva said…

    Hyvä Outi hyvä :)!

     
  • At 11/7/06 18:29, Anonymous Anonyymi said…

    :) Hienoa lukea ja tsemppiä vielä Outi,että jaksat siellä kuntosallila edelleen käydä. Itselleni en mitään intoa saanu....paitis ne vatsat on joka iltainen juttu ja lenkki silloin tällöin. Mutta ei näin kuumalla jaksa, sitä saa hyvän hien pintaan jo töissä :)

    MARI

     
  • At 21/5/07 22:11, Anonymous Anonyymi said…

    Kyllä minäkin vielä jonain päivänä... *jupisee ja mutisee*

    Mutta niille, jotka eivät ole Outia hiljan nähneet tiedoksi: Outi on todella hoikistunut ja näyttää taas Outilta eikä pullataikinalta. Nuori, jäntevä ja hoikka nainen. Siis juuri sitä, mitä minun siskoni on! *röyhistää rintaa*


    Kati

     

Lähetä kommentti

<< Home