Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Kesää!

Minä ainainen haittapuolien kaivaja... Kevät tuli jo miinusteltua siitepölyineen (kuka hiisi keksi männykin voivan pölyttää, kaikki on keltaisena) jotan eiköhän aleta ruikuttaa kesästä.

Ei muuten mitään, mutta tuon pikkumiehen kesä ei ole kivaa aikaa. Ihan lyhkähihasessa ja -lahkeisessa puvussa tänään kuljettiin, mutta silti. Kuuma on, ei ole hyvä olla. Ja vesikin maistuu kököltä. Kaiken lisäksi ulos ei voi mennä päiväsaikaan, aamusella kyllä ja iltasella, mutta päiväunien jälkeen kun olisi kiva käydä kaupassa, niin ei onnista. Ei näillä porotuksilla.

Tuohon kuumaan ilmaan kun lisää sen, että meidän pojalla taitaa suu olla aikast hellänä, niin voitte uskoa, ettei ole iloista aikaa, ei. Syli on pop ja silti meinaa tulla itku. Tutilla leikkiminenkään ei ole kivaa, kun nuppi edellä jos sen laittaa suuhun niin SATTUU! Ainakin itkusta päätellen. Ja moni leikki jää kesken. Illalla annoinkin sitten supon, ettei yö menisi pilalle moisen takia.

Ei ole helppoa olla pieni.

Tunnisteet: ,

3 Comments:

  • At 16/6/06 09:06, Blogger eeva said…

    Minulla ovat viisaudenhampaat puhjenneet ja olleet vaivatta. Huomasin vuosi sitten, että kas, mitkäs siellä möllöttää. Kaksi uutta on sen jälkeen tullut, enkä ole niidenkään tuloa pahemmin huomannut. Onnellista.

     
  • At 17/6/06 13:54, Blogger eeva said…

    Mä voisin käydä täällä muutaman kerran, niin sitten olis sun vuoros yllättää mut tuhantena kävijänä jollain mukavalla. Jos maanantaina tulet tänne, niin yritän leipoa siksi pullasi.

     
  • At 21/5/07 22:13, Anonymous Anonyymi said…

    Minä muistan, kun vaivoin sain viisaudenhampaastani ne kaksi piikkiä esiin. Ja todella vietin molempien takia kolme unetonta yötä, kun oli ien _niin_ kipeä. Toista yötä kivulta valvoessani päätin muistaa ikäni sen kivun, jotta ymmärrän, miksi pikkulapset itkevät ensimmäisiä hampaita saadessaan.

    Jaa ne loput niistä viisaudenhampaista? Lääkäri totesi leukani liian lyhyiksi enää lisähampaille ja leikkasi kaiken viisauteni pois, yhden vielä luukalvonkin alta. Sekin sattui, mutta se ei ollut yhtä hermojaraastavaa kipua kuin ienten kipu.


    Kati

     

Lähetä kommentti

<< Home