Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Ylioppilaita ja ylioppineita

Huomenna suuntaamme nokan kohti pohjoista, ja lähdemme Veetin ekalle lailes pitkälle matkalle. Helsinkiä ei siis nyt lasketa, siellä kyllä ollaan käyty pariinkin otteeseen. Tosin Veeti oli niillä kerroilla vielä niin pieni että nukkui koko matkan.

Hirveesti pitää miettiä mitä kaikkea tarvitaan mukana: vaippoja, ruokia, vaatteita, pesuvälineitä, juhlavaatteet, petivaatteet, lelut. Ai niin, tarvinko minäkin jotain? Siis koko ajan käyn vain päässäni läpi Veetin tavaralistaa, mutta itseäni en ole sen kummemmin miettinyt, kun että kokeilin vaatteita (vanha juhlahame mahtui, kun laitoin kiinteyttävät sukkikset jalkaan :) ja ostanut nuo em. anteeksiantavat sukkahousut.

Ihan mielenkiinnolla odotan miten Veetiltä matkanteko sujuu. Todennäköisesti uni kyllä maistuu autossa istuissa, mutta toivottavasti se ei sitten ole yöunista pois. Täytyy vaan itekin nukkua autossa siltä varalta ettei Veeti jaksa enää yöllä nukkua, ettei Elinan tarvi esitellä juhlakuvistaan että "tuo mustasilmänalusinen, nuutuneen näköinen nainen on mun serkku."

Koska loppuviikosta en enää koneella istu, niin:

Paljon onnea uusille ylioppilaille, peruskoulunsa päättäville ja muuten vain kesälaitumille kirmaaville! Nauttikaa kesästä!

2 Comments:

  • At 31/5/06 20:52, Anonymous Anonyymi said…

    Moikka! Oikein mukavaa reissua, eikaa pitkää reissua ja toivotaan että kaikki menee oikein mukavasti! Mutta kuka nyt ei autossa nukkuisi, etenkin kun saa omassa mukavassa istuimessa nukkua. Sulla Outi se taas saattaa olla hankalampaa ;)
    Ja ihanaa kesäkuun alkua! Oikein innolla odottelen niitä ihania päiviä! Tänään oli jo yksi semmoin t-paita sää...ans kattoo mitä huominen tuo tullessaan!

     
  • At 31/5/06 23:09, Blogger Suvi said…

    Hyvää matkaa! Ja hauskaa kesänalkua ;) Täällä on ollu taas muutaman viikon kylmää, toivotaan, että se kesä oikeesti alkaa huomenna, olis jo aika vähentää vaatetta :)

    Ja siellä on kasvettu ihan huimaa vauhtia, kunpa multa lähtis senttejä vyötäröltä samaan tahtiin :P

    Ajakaahan varovasti ja sano perheelle terkkuja :)

     

Lähetä kommentti

<< Home