Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

torstaina, maaliskuuta 30, 2006

Kirinä kärinä


Onko kukaan nähnyt sitä meidän kilttiä, hymyilevää, iloista ja helppoa vauvaa? Täällä sitä ei ole näkynyt. Sen sijaan täällä on itkuinen, kärttyinen ja vaikertava, mutta siitäkin huolimatta hyvin suloinen poikalapsi. Eilinen jo oli vaikea, mutta tämä päivä vei kirkkaasti voiton. Päiväunet jäi tunnin vajaiksi, kun ei vaan pysynyt enää vaunuissa, ja sen jälkeen ei olekaan juuri ollut muualla kun äitin tai isin sylissä. Nukkumaan mennessä annoin sitten pikkuiselle Panadol-supon, josko vaikka se onkin hampaantekoa. Ihan niin kun alaetuikenessä olisi joku valkoinen piste, jota en ole ennen nähnyt. Hammas? En tiedä, mutta toisaalta toivon. Olisi joku selitys pikkuisen miehen huonoon oloon. Ja tietäisi ainakin että se menee ohi. Mutta huomisessa neuvolassa se selvinnee.

2 Comments:

  • At 31/3/06 12:13, Blogger eeva said…

    Moikka. Nyt saan kommentoitua sunkin juttujas, kun sulla on asetuksissa, että vaan ne, jolla on oma blogi pääsee kommentoimaan. Voi olla että Veetille tulee hampaita. Voi sitä murua. Tai sitten se haluais vallan niimbalgauhiast tulla kylään tänne meille! Luulen, että sen täytyy olla niin. Viis hampaista.

    Kuules tietokonenörtti, tarvitsisin muutaman blogineuvon, kun olet osoittanut nerokkuutesi näissä asioissa lastenhoidon lisäksi:) Kiitos jo etukäteen.

    Kuinka pitkiä kommentteja tänne saa laittaa? Mulla aina nää jutut tuppaa venymään. Huu. Pakko kai katkasta nyt ettei tuu romaania (huomaa kaksi aata). Hilirimpsis ja kukkelikuu.

     
  • At 21/5/07 22:33, Blogger Hullunrohkea opiskelija said…

    Veeti vois hyvinkin mielellään tulla sinne kylään, mutta kun mä en tuo sitä! Hampaissa on ihan riittämiin ettei tässä vielä flunssaa kaivata.

    Ja neuvojani saat, mutta ne ovat kalliit ;)

     

Lähetä kommentti

<< Home