Yhden äitin turinoita

Lapsiperheen arkea aatteenpunaisten lasien läpi.

perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Veeti 4kk

Neljän kuukauden neuvolassa sanottiin näin:

Paino: 7290g
Pituus: 66,2cm
Päänympärys 44cm

Tasaista kasvua. Perunaa saanut pari viikkoa. Kasvisten maistelua vähitellen. Jäntevä poika. Lelut pysyy jo kädessä. Yöt nyt levottomia.


Eilen illalla annoin supon Veetille, ja sitten se nukkuikin aamu seitsemään. Neuvolatäti sanoi että antaa nyt parina iltana peräkkäin jos se kerta auttaa. Tänäänkin on itku herkässä, mutta ei nyt ihan samanmoista ole kun eilen. Mun mielestä tuntuu ikenessä edessä alhaalla nypylä ja olen sen valkoisena pisteenä näkevinänikin, mutta ehkä mulla on vaan tosi hyvä mielikuvitus kun neuvolatäti ei sitä bongannut. Korvat se katsoi ja ne oli terveet. Hyvä hyvä :)

2 Comments:

  • At 3/4/06 01:51, Blogger eeva said…

    Katos äiti parka ettei sun poikas kasva sun ohitses. Jos se kasvaa tota kk-vauhtia, se on pidempi sua kun se täyttää neljä;) Onko sit noloa kulkea kaupungilla?

    Sano Veetille, että se oli vitsi ja että kasvakoon rauhassa. Eikä saa kitistä, se ei kuulu reippaan presidentin toimenkuvaan. Se olisi nolompaa kun huima pituuskasvu. Ei voisi tehdä valtiovierailuja, kun Suomen presidentti vain kitisee (Äitini oli tyytyväinen nimeen Veeti, sanoi sen kuulostavan ihan presidentiltä, Outi oli samaa mieltä).

     
  • At 21/5/07 22:33, Anonymous Anonyymi said…

    Hyvin on näkynyt ruoka riittävän. Käypä muuten mun blogin kautta vilkasemassa Arton poikaa. Hyvin on sekin jo kokoa saanut, vaikka syntyessään oli reippaasti Veetiä pienempi. Muistaakseni.

    Veetille kumpparilta hali-pusu-nenutus!

     

Lähetä kommentti

<< Home